Bilanțul primelor 100 de zile de guvernare PSD

Bilanțul primelor 100 de zile de guvernare PSD

descărcare

Știrea care închide gura Opoziției și contestatarilor Guvernului Grindeanu. Acum ce mai aveți de spus? 

marius-pieleanu-1

Creșterea salariului minim pe economie, creșterea salariilor din administrație, în educație și sănătate, creșterea pensiei minime, mai multe venituri la bugetul de stat, reducerea TVA, măsuri pentru susținerea economiei și sprijinirea firmelor, mai multe locuri de muncă, dar şi reduceri de taxe, impozite şi accize – acestea sunt în mare cele mai importante măsuri luate de Guvernul PSD în primele 100 de zile de guvernare, cu impact asupra buzunarului cetățeanului.

Senatorul Chisăliță le răspunde celor veșnic nemulțumiți! „Fanii austerității să renunțe la circ și teatru ieftin!”

„Dincolo de încercările eșuate ale manipulatorilor de serviciu, România merge înainte, ROMÂNIA SE ÎNDREAPTĂ SPRE NORMALITATE! Primele performanțe ale Guvernului Grindeanu contrazic profețiile sumbre fluturate ostentativ și cu insistență de către cei direct interesați. Legea salarizării unice a fost depusă la Parlament pentru dezbatere. Se lucrează la un nou Cod Economic. Guvernul Grindeanu își vede de Programul de guvernare promis românilor în campania electorală. Creșterea economică se va regăsi și în buzunarele milioanelor de români!”, spune senatorul cărășean , colegul meu, parlamentarul Ionut Chisalita.

Încrezător în guvernare

 

PSD prezinta prima 100 de zile de guvernare in care s-au realizat mai multe decat in ultimii 27 de ani ! 

 

Primele 100 de zile ale guvernului : somajul la minim istoric 

 

Excedent bugetar de 1,52 miliarde de lei, reprezentând 0,19% din PIB, în primul trimestru din 2017 

 

Grindeanu despre datele Eurostat: Nefăcând absolut nimic, guvernarea tehnocrată a depăşit deficitul bugetar de 3%  

 

”În 2016, nefăcând nimic, neluând niciun fel de măsuri, absolut nimic, nefăcând investiţii majore pe care să le vedem, nemărind salarii, nemărind pensii, neatrăgând fonduri europene, nefăcând nimic, deficitul de 3% a fost depăşit în anul 2016. Este o chestiune extrem de gravă, a propos de ceea ce au făcut aceşti domni anul trecut nefăcând nimic în România”, a declarat Sorin Grindeanu referindu-se la guvernul precedent.

Premierul Grindeanu susţine că această situaţie pune cabinetul său în postura în care trebuie să cumpănească şi mai atent orice măsură cu impact financiar.  ”Este inadmisibil, absolut inadmisibil ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus Grindeanu.

România a înregistrat în 2016 un deficit bugetar de 3% din PIB, la egalitate cu Marea Britanie, un nivel mai ridicat în Uniunea Europeană fiind atins în Spania, de 4,5%, şi Franţa, de 3,4%, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistică Eurostat.

Olguța Vasilescu: De la 1 ianuarie 2018 absolut toate salariile vor crește cu 25%

Ministrul Muncii: Legea salarizării unitare va fi adoptată în Parlament până în iunie; ne-am făcut calculul necesar să o aplicăm de la 1 iulie

„Datele economice de până acum nu arată deloc rău. Mai exact, veniturile totale au crescut în primul trimestru al acestui an cu peste 7%, investițiile străine au crescut cu 45% și, tot în acest an, avem fonduri europene cu 899% mai multe, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, joi, la Antena 3, unde a făcut un bilanț al primelor 100 de zile de guvernare.

”În ianuarie 2017, veniturile totale au fost de minus 5,7% față de anul trecut, în februarie de plus 4,5%, iar în martie, de 22.1%. Astfel, pe primul trimestru, media veniturilor totale este de plus 7,2%”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, joi, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3. În ceea ce privește fondurile europene, pe trimestrul întâi al anului 2017 am avut 2.977 milioane de lei, comparativ cu 298 milioane de lei, în aceeași perioadă din 2016, ”ceea ce înseamnă o creștere cu 899%. Este cea mai mare creștere. Vorbim de date, nu prognoze. Euro intrați în România. Plus 899% în 2017”, a precizat Dragnea.  Referitor ”la cifra de afaceri, aceasta a crescut cu 8,7% pe primele două luni. Sursa este Institutul Național de Statistică (INS)”, a afirmat șeful PSD. În același timp, investițiile străine au crescut cu 45%, mai arată INS. Șeful PSD a spus că până acum programul de guvernare este respectat, pensia minimă garantată a crescut la 520 lei, TVA a scăzut la 19%, iar România va primi 402 milioane euro pentru agricultură. Totodată, Dragnea a amintit de creșterea salariului minim pe economie la 1.450 lei, creșterea salariilor din administrație cu 20% și creșterea salariilor actorilor cu 50%. „

sursa : Pieleanu, după 100 de zile de guvernare: PSD e bine valorizat iar românii au încredere în liderii partidului

Programul de guvernare al PSD se implementează, dă roade, guvernarea merge bine, România renaște.

„ DOAR guvernările SOCIAL-DEMOCRATE ( PSD + ALIAȚII ) , au adus mai multă CREȘTERE ECONOMICĂ în România , au adus mai multă BUNĂSTARE , prin CREȘTERI de SALARII , PENSII , ALOCAȚII , prin REDUCERI de TAXE și IMPOZITE ……. – În alte guvernări , România a intrat în – recesiune , iar oamenii au avut de – suferit …. „..

*******

Recomandari lectura :

Deputat PSD Luminita Jivan – activitatea in teritoriu

Consilierul pe probleme politico-militare al Ambasadei USA în vizită la Comisiei pentru apărare

Grindeanu a cerut ANAF să continue aplicarea măsurilor pentru creșterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat

Dragnea propune partidelor o consultare cu privire la provocările deosebite ce au loc la nivelul UE 

Reclame

Despre ionmocioalca

Deputat PSD - Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor PSD - Partidul Social Democrat Deputat în circumscripţia electorală nr.11 CARAŞ-SEVERIN, colegiul uninominal nr.5 Vicepresedinte national al PSD Membru in Adunarea Parlamentara a NATO Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională - Preşedinte
Acest articol a fost publicat în Politic și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s